Friday, July 22, 2016

Recenzie "Star Trek: Dincolo de infinit" [2016]Miercuri am fost, la invitatia RO IMAGE 2000, la avanpremiera celui mai nou film Star Trek: Dincolo de infinit, cel de-al treilea din noua serie condusa de JJ Abrams. Povestea acestuia este destul de simpla: atrasi intr-o zona a universului neexplorata, capitanul Kirk si echipajul Enterprise cad in capcana lui Krall (Idris Elba) si pierd controlul, fiind capturati si tinuti prizonieri pentru a-i atinge acestuia scopul final, unul apocaliptic, bineinteles.

Pe scurt, mi-a placut filmul: vizual, a aratat foarte bine, actorii au facut o treaba buna si au creat multe momente haioase, iar scenele de actiune m-au tinut lipita de scaun. Au introdus si cateva elemente si replici filosofice care au cam stricat dinamica filmului, din punctul meu de vedere, insa per total noul Star Trek merita vazut.

De mentionat sunt efecte speciale, care au fost facute foarte misto, desi in anumite momente abundenta de elemente science fiction si scalarea decorurilor te derutau, mai ales daca vedeai filmul in versiunea IMAX.

Un alt punct forte al filmului sunt personajele universului, in special Spock (Zachary Quinto), Bones (Karl Urban) si Scotty (Simon Pegg), personalitatile lor m-au cucerit si au creat o dinamica interesanta de grup. Inteleg rolul capitanului Kirk (Chris Pine), dar nu este memorabil, ba mai mult, este eclipsat de celelalte personaje, pana si de lt Uhura (Zoe Saldana), care are un rol mic.

Asadar, daca aveti chef de un film de actiune, mergeti la Star Trek, desi tebuie sa va avertizez ca urmeaza saptamana viitoare premiera celui mai nou film Jason Bourne, si apoi Suicide Squad in August, asa ca aveti de unde alege :)

Star Trek: Dincolo de infinit are premiera in cinematografe pe 22 iulie și este distribuit de Ro Image.

No comments:

Post a Comment