Wednesday, April 27, 2016

In curand pe marele ecrane: "Captain America: Civil War" [2016]Daca te-ai uita acum pe istoricul meu Youtube, ai vedea cateva piese (Sia, Major Lazer, Until the ribbon breaks) si cel putin 20 de clipuri despre Captain America.

To say that I'm excited for this movie is an understatement.

Intotdeauna mi-au placut filmele de actiune, si in special, cele cu supereroi. Marvel, in primul rand, pentru ca au fost mult mai proactivi si consistenti in lansarea filmelor, inca de prin 2008, odata cu primul Iron Man (desi au avut si alte filme, cred ca boom-ul a inceput odata cu povestea lui Tony Stark). DC Comics vine tare din spate- de abia astept sa vad "Suicide Squad" si "Justice League".

Insa inca de la inceput am avut o slabiciune pentru Captain America, asta in mare parte datorita personalitatii lui: un barbat curajos, patriot, cu o inima mare si dornic de a ajuta pe oricine, loial si intelegator, nu ai cum sa nu empatizezi cu Steve Rogers.

Peste cateva zile va aparea cel de-al treilea film Captain America: "Civil War", desi, aruncand o privire asupra listei de actori, ai zice ca este unul din seria "Avengers". Dupa o serie de evenimente neprevazute, tabara Avengers se imparte in doua: cea de condusa de Steve Rogers, care doreste ca supereroii sa ramana liberi in luarea deciziilor de apararea, fara interventia guvernului, si cea condusa de Tony Stark, care e de parere ca echipa trebuie coordonata de guvern.De abia astept sa vad scenele de actiune; clipurile lansate de pana acum arata super bine, in special cele cu Bucky si interactiunea sa cu personajele cheie din film (Tony Stark, Black Panther, si mai nou, Spiderman). Dupa cel de-al doilea film, dragostea mea pentru Captain America s-a impartit in doua, pentru ca Bucky, desi era personajul negativ, mi-a atras atentia imediat. In "Civil War" se pare ca schimba taberele si se aliaza cu Steve Rogers, prietenul lui de o viata.

Filmul „Captain America: Civil War”este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 6 mai 2016, in format 3D, IMAX 3D, 4DX 3D si Dolby Atmos.
Stay tuned, revin si cu recenzia filmului!

No comments:

Post a Comment