Friday, August 15, 2014

Webstock 2014

Toamna se apropie cu pasi repezi si ma bucur tare mult, caci niciodata nu am fost o mare fana a verii.

Scaderea temperaturilor aduce de la sine si cresterea numarului de evenimente, iar unul dintre acestea este Webstock, cel mai mare eveniment de social media din Romania, ce se va desfasura la JW Marriott Grand Hotel, pe 26 septembrie 2014.Anul acesta am norocul de a participa ca si Blogger acreditat si de abia astept, este a doua editie Webstock pentru mine. Recomand evenimentul persoanelor care activeaza in marketing online, in special sectorului de social media si blogging. Veti avea parte de content interesant, speakeri simpatici si oportunitatea de a interactiona, nu numai cu aproape toti bloggeri relevanti din Ro, cat si cu oameni de agentie si de marketing din companii.

Tot atunci vor fi acordate si premiile Webstock. Pana atunci insa, s-a dat startul inscrierilor la conferinta si la Webstock Awards, competitia care aduce in prim plan cele mai inedite proiecte din mediul online, lansate in ultimul an, in Romania.

Proiectele si campaniile pot fi inscrise in competitie gratuit in perioada 15 iulie – 1 septembrie, intr-una din cele 12 categorii ce vor fi jurizate de un grup de practicieni in marketing, comunicare, digital, social media si mobile.Categoriile anuntate in cadrul acestei editii sunt: Publishing, Utility, Visual, Blogging Campaigns, Special Projects, Facebook Applications, Bloggers Projects, Mobile Applications, Instagram Campaigns, Innovation, Social Campaigns in online, Video blogging.

Succes celor care isi vor inscrie proiectele la Webstock Awards si ne vedem la conferinta pe 26 septembrie!

No comments:

Post a Comment